Thumbnail image
Tharëse për flokë BaByliss
76.79 € 82.97 € (-7%)
Koha e dërgimit: 05 Tetor 2023 - 06 Tetor 2023
Përshkrimi

Tharëse flokësh nga BaByliss shumë funksionale dhe e fuqishme, e cila posedon 6 shkallë të shpejtësisë dhe temperaturës dhe 2 përqendrime. Tharësja peshon lehtë andaj është e përshtatshme dhe komode për përdorim dhe posedon kapëse ergonomike. Tharësja posedon shpejtësi të ajrit 120 km/h, fuqi 2000W dhe filtera të rrallë kualitativ.

Cilësitë

Prodhuesi BaByliss PRO
Origjina Francë
Gjinia Femra
Lloji i flokëve Normal
Lloji i produktit Makinë
GTIN 3030050134377
Kodi i produktit kBL114

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen