Përkrah organizatën tënde sa herë që blen

Joy from GjirafaMall dhuron një përqindje të caktuar nga çmimi i blerjes për organizatat bamirëse të zgjedhura nga klientët

Bëhu pjesë e Joy from GjirafaMall për të pranuar donacione!


*Organizata duhet të jetë publike dhe e regjistruar në Kosovë.

Two happy women
Ellipse Joy Logo Ellipse White Joy Logo
Fillo
Rreth Joy from GjirafaMall
Pranimi i donacionit
Shpërndaj lajmin me tjerët
Privatësia
Disa nga organizatat që janë pjesë e Joy from GjirafaMall:

Mbi 160.000 produkte

Është sikur qendër tregtare, por online!

Dërgesa të shpejta

Për ty, menjëherë!

Pagesa të sigurta

5 mënyra pagese, përfshirë me kesh

Ndihmë

Për ty, në të gjitha kanalet e komunikimit, nga e hëna në të premte, nga 08:00 AM deri 01:00 AM. Të shtunave, nga 09:00 AM deri 01:00 AM. Të dielave nga 11:00 AM deri 23:00 PM.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen