Thumbnail image
Solucion për largimin e grimit Clinique
21.59 € 26.38 € (-18%)
Koha e dërgimit: 05 Tetor 2023 - 06 Tetor 2023
Përshkrimi

Largim I grimit nga Clinique që largon grimin dhe papastërtinë e fytyrës në mëngjyrë gjentile dhe efikase. Ky produkt është vërtetuar shkencëtarisht dhe ndalon reaksionet alergjike. Produkti është I përshtatshëm për të gjithë dhe nuk irriton lëkurën. I nevojshëm për të gjitha femrat.

Cilësitë

Prodhuesi Clinique
Origjina SHBA
Gjinia Femra
Lloji i lëkurës E thatë
Lloji i produktit Solucion për largimin e grimit
GTIN 20714146559
Kodi i produktit kCQ001

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen