Thumbnail image
Figaro ETA 4327 9000 Rosalia
9.99 € 16.65 € (-40%)
Përshkrimi

Figaro ETA, për kaçurrele dhe valë fantastika brenda minutash. Ka sipërfaqe nga çeliku cilësor, me temperaturë maksimale 180 ° C, dhe fuqi 30W. Gjithashtu posedon majë të ftohtë për kapje më të sigurt dhe më të mirë gjatë përdorimit. Lexoni me kujdes instruksionet para përdorimit.

Cilësitë

Prodhuesi BIOVETA, IVANOVICE NA HAN?
Origjina Republika Çeke
Vendi i prodhimit Czech Republic
Gjinia Femra
Lloji i flokëve Moshuar
Lloji i produktit Makinë
GTIN 8590393260973
Kodi i produktit kETA032

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen