Bëhu partner i GjirafaMall

Apliko për të shitur online përmes GjirafaMall

Zgjeroni tregun tuaj në të gjithë Kosovën - Bëhuni pjesë e qendrës më të madhe tregtare online në rajon!

Fillo shitjen ne GjirafaMall tani

Pse GjirafaMall?

Sepse është platforma më e avancuar dhe më e sigurt për shitje online. Ajo është pjesë e Gjirafa INC. që është duke e udhëhequr inovacionin dhe ekonominë e internetit në Kosovë dhe rajon.Momentalisht, pjesë e GjirafaMall janë mbi 100 biznese vendore, të cilat përveç dyqaneve fizike, tregun e tyre e kanë zgjeruar edhe në fushën më profitabile të momentit - atë të tregut online.

GjirafaMall ju ofron mbi 160,000 produkte nga të gjitha kategoritë dhe pjesë e këtyre kategorive mund të bëhen edhe produktet e biznesit tuaj!

Mbi 160.000 produkte

Është sikur qendër tregtare, por online!

Dërgesa të shpejta

Për ty, menjëherë!

Pagesa të sigurta

5 mënyra pagese, përfshirë me kesh

Ndihmë

Për ty, në të gjitha kanalet e komunikimit, nga e hëna në të premte, nga 08:00 AM deri 01:00 AM. Të shtunave, nga 09:00 AM deri 01:00 AM. Të dielave nga 11:00 AM deri 23:00 PM.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen