Thumbnail image
Zierëse më avull 1400W KP-628 - ISKRA
49.00 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

• Tensioni: 220-240V • Fuqia: 1200-1400W (max) • Butoni për rregull. e kohës (prej 1 min. deri 60 min.) • Butoni për rregull. e temperat. (prej 60°C deri 250°C) • Llambë halogjenike me ventilator • Indikator i rrymës (kuq) dhe i nxehjes (gjelbër) • Kapak qelqi dhe enë me kapacitet 12 L • Dimensionet e kutisë (në mm): 362 (GJ) x 362 (GJ) x 235 (L) • Neto pesha: 7 kg • Bruto pesha: 7,5 kg Shtojca: • grila e poshtme dhe e sipërme për pjekje • mbajtësit e grilës • mbajtësi për kapakun dhe bukën • pirunë • rreth vazhdues • grill pllaka dhe pllaka për tymosje

Cilësitë

Origjina Slloveni
GTIN 3830042560937
Kodi i produktit kp-628

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen