Thumbnail image
USB Verbatim Store 'n' Go PinStripe, 32GB, i zi
8.50 € 29.50 € (-71%)
Përshkrimi

Verbatim është një prodhues i mirënjohur i paisjeve për ruajtje. Me produktet e tij, ofron ruajtje të të dhënave me performancë të lartë, në një dizajn tërheqës. Ky është një disk flash USB Verbatim Store 'n' Go PinStripe me kapacitet prej 32 GB.Falë ndërfaqes USB nuk nevojitet asnjë furnizues me energji ose bateri e jashtme - disku lidhet me kompjuterin nëpërmjet një porti USB dhe është gati për përdorim si disk shtesë falë Plug & Play. Është në përputhje me sistemin operativ Windows 7, Vista , XP, 2000, Linux 2.6 dhe më të ri, Mac OS 10.3.x dhe më të ri.Avantazhi i disqeve flash është kapaciteti i mjaftueshëm për çdo qëllim dhe i lehtë për t'u përdorur. Ky disk flash USB ka shpejtësi transferimi prej 4 MB / s dhe shpejtësi të leximit prej 10 MB / s.Një version provues i softuerit për mbrojtjen e fjalëkalimit EasyLock mund të shkarkohet për secilin disk USB PinStripe.

Cilësitë

Origjina SHBA
Kapaciteti [GB] 32
Prodhuesi Verbatim
Ueb-i i prodhuesit Verbatim.com
GTIN 23942490647
Kodi i produktit 74073

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen