Thumbnail image
USB Hub i-Tec USB-C Metal 4x USB 3.0, e hirtë
25.50 € 26.50 € (-4%)
Përshkrimi

i-tec USB 3.0 HUB është një pajisje ideale për këdo që zotëron një kompjuter portativ, ultrabook, PC, telefon celular ose tabletë me USB te tipit konektiv C. Kjo ju jep porte të mjaftueshme për lidhje periferike.HUB zgjeron tipin aktual të USB 3.0 të tipit konektues C në katër porte USB 3.0 tip A. Tipi USB-C ofron një lidhje të përshtatshme me të dy anët. Ajo ka të ndërtuar një mbrojtje të mbitensionit. Funksionaliteti i tij nuk kërkon ndonjë instalim të ndonjë drive. Ka madhësi kompakti me peshë të vogël që e bënë një aksesorë ideal për notebook-un apo tabletin tuaj gjatë udhëtimit. Dimensionet janë 96 x 30 x 21 mm dhe peshon 60 g.

Cilësitë

Origjina Republika Çeke
Vendi i prodhimit China
Prodhuesi I-Tec
GTIN 8595611702266
Kodi i produktit 225555

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen