Thumbnail image
Switch DeLock Stereo Jack 3.5 mm, 2-porte
25.50 €
Përshkrimi

Switch-i Delock Stereo Jack 3.5 mm shërben për lidhjen e pajisjeve të ndryshme audio. Ka 2 butona mekanik. Nuk ka nevojë për burim energjie të jashtëm. Në këtë pajisje mund të lidhen 2 pajisje tjera me një Jack 3.5 mm, për shembull 2 palë kufje në të njëjtin burim muzike. Ju gjithashtu mund të bëni lidhjen e kompjuterit, laptopit apo MP3 tuaj dhe pastaj në portën dalëse të lidhen kufjet. Kështu që përmes butonave mund të kontrolloni se nga cila pajisje doni të merni sinjalin e zërit në kufje.Pajisja gjithashtu ka kabllot lidhëse të audios, kështu që ju nuk keni për qfarë të mërziteni. Për të mbrojtur pajisjen gjatë udhëtimeve, së bashku me të vjen një mbrojtëse plastike e qëndrueshme.

Cilësitë

Origjina Gjermani
Ueb-i i prodhuesit Delock.com
Prodhuesi DeLock
GTIN 4043619876990
Kodi i produktit 229358

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen