Thumbnail image
Router Tenda F9, i bardhë
34.50 € 43.50 € (-21%)
Përshkrimi

Ky router Wi-Fi (802.11b / g / n, 2.4 GHz) është i përshtatshëm për kompani të vogla dhe shtëpi, sepse ka mundësi lidhjeje me routerë tjerë me qëllim të zgjerimit të rrjetit. Instalimi i tij është i lehtë dhe ka shpejtësi komunikimi deri në 600 Mbps që është ideale për muzikë, fotografi, video-biseda, lojëra online etj. Ka antena me fitim 6 dBi që përfshijnë një rreze të gjerë veprimi. Në shtëpi prej tullash ka sinjal mbulues në më shumë se 200 m2 ndërsa në apartamente me material betoni deri në 100 m2. Ky router mbështet sigurinë WPA, WPA2, WPA-PSK / WPA2-PSK për mbrojtjen e rrjetit tuaj. Përmes butonit WPS ju mundeni të krijoni lidhje të sigurtë menjëherë mes routerit dhe pajisjes. Poashtu, routeri ofron mundësinë e ndërrimit të sinjalit WiFi, të drejtave të përdoruesit, flalëkalimit, etj.

Cilësitë

Prodhuesi Tenda
Origjina Kinë
Lartësia [mm] 31
Trashësia [mm] 146
Lloji i antenës Fikse
GTIN 6932849427516
Kodi i produktit 229218

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen