Thumbnail image
Router Mercusys MW305R
23.50 € 24.50 € (-4%)
Përshkrimi

Kompania Mercusys sjell në treg router wireless të etiketuar MW305R, i cili siguron një pajisje të qëndrueshme Wi-Fi. Punon në brezin 2 GHz. Shpejtësia wireless arrin deri në 300 Mb / s dhe është ideal për transmetim HD, lojra online dhe shkarkime të shpejtë.Me dy antena 5 dBi që përforcon marrjen dhe ndjeshmërinë e sinjaleve, MW305R ofron mbulim të gjerë me sinjal wireless. Nëse nuk ju mjaftojnë mund të keni edhe një antenë shtesë.Avancimet në kërkimin dhe zhvillimin kanë bërë të mundur që krijuesit të krijojnë një router që përshtatet në pëllëmbën tuaj pa ulur performancën e tij. Komponentët me cilësi të lartë, duke përfshirë setin e çipave MediaTek, lejojnë që të jetë shumë i fuqishëm edhe pse është i vogël.Pa nevojën për konfigurim të komplikuar, thjesht mund të ndiqni udhëzimet hap pas hapi në një faqe interneti intuitive MW305R. Mund të krijoni fjalëkalim unik identifikimi, zgjidhni shërbimin tuaj të Internetit, plotësoni informacionin e kërkuar, dhe pastaj vendosni emrin e rrjetit tuaj (SSID).

Cilësitë

Origjina Kinë
Trashësia [mm] 94
Lartësia [mm] 26
Ueb-i i prodhuesit Tp-link.com
Lloji i antenës Fikse
Prodhuesi TP-Link
GTIN 6957939000400
Kodi i produktit 230098

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen