Thumbnail image
Përshtatës / Router Cisco SPA122-RF
59.50 € 61.50 € (-3%) Në stok: I padisponueshëm
Përshkrimi

Cisco SPA122 ATA kombinon shërbimet VoIP me një router të brendshëm për lidhjen LAN. Ofron shërbime VoIP me cilësi të lartë me një grup të karakteristikave që përdorin internetin me brez të gjerë. Avantazhi i tij është instalimi dhe përdorimi i lehtë. Funksionon përmes rrjeteve IP përmes një ofrues shërbimi VoIP për lidhje analoge dhe faksi. Cisco SPA122 përfshin dy porte standarde telefonike për lidhjen e telefonave analogë ose fakseve me një ofrues VoIP. Gjithashtu përfshin dy porta Ethernet 10/100 Mbps RJ-45 për lidhje WAN dhe LAN. Me Cisco SPA122 ju mund të mbroni investimet tuaja ekzistuese në telefonat analogë apo fakset tuaja.Përshtatësi siguron një zë të cilësisë së lartë dhe të qartë përmes Quality of Service (QoS) të avancuar dhe Session Initiation Protocol (SIP). Ai është në përputhje me të gjitha standardet e industrisë për shërbimet e zërit, të dhënave dhe karakteristika të zakonshme të telefonit si ID e telefonuesit, thirrjet në pritje dhe mesazhet me zë. Përmasat e tij janë: 101 x 101 x 28 mm, pesha 153 g dhe konsumi i energjisë 5 W.

Cilësitë

Prodhuesi Cisco
GTIN 8826587145970
Kodi i produktit 229523

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen