Thumbnail image
Shina Synology (të fiksuara) për 1U (RS4xx / 8xx, RX4xx), RKM114
36.34 € 39.50 € (-8%)
Përshkrimi

Synology RKM114 Skid Kit është një zgjidhje e dizajnuar për instalim të lehtë që mbështet shumicën e modeleve të Synology 1U RackStation.Për instalimin pa probleme, gjerësia e mbajtëses së montimit në mur duhet të jetë e barabartë ose më e madhe se 451 mm, gjerësia e panelit duhet të jetë e barabartë ose më e madhe se 480 mm dhe thellësia e montimit të hekurit mund të jetë prej 570 - 720 mm.

Cilësitë

Origjina Taivan
Ueb-i i prodhuesit Synology.com/enu
Prodhuesi Synology
GTIN 4711174721740
Kodi i produktit 228781

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen