Thumbnail image
PELLAZGET ILIRET ETRUSKET SHQIPTARET - NERMIN VLORA FALASKI
10.00 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

NJË VEPËR SHUMË ME RËNDËSI PËR HISTORINË DHE SHKENCËN  SHQIPTARE NË FUSHËN E HULUMTIMEVE TË QYTETËRIMEVE TË LASHTA MESDHETARE, ME NJË FOKUSIM DHE ORIENTIM TË PËRQËNDRUAR NË ZBULIMET E SË VËRTETËS PËR PELLAZGËT, ILIRËT, ETRUSKËT DHE PËR SHQIPTARËT. Ç’ËSHTË E VËRTETA KËSAJ FUSHE HULUMTIMI IU KANË RREKUR SHUMË STUDJUES SI TË PASARDHËSVE TË TYRE PO ASHTU EDHE TË HUAJ POR ME VEPRËN “PELLAZGËT, ILIRËT, ETUSKËT, SHQIPTARËT” NERMIN VLORA  KA DHËNË NJË KONTRIBUT SHUMË TË MADH  DUKE VËNË NË SPIKAMË SHUMË ZBULIME  TË CILAT DERI VONË KANË QENË SA DISKUTABILE PO AQ EDHE TË PANJOHURA. AJO KONSTATON SE ”SHQIPJA  QË FLITET NË TROJET INDIGJENTE SHQIPTARE ISHTE GJUHË E PËRBASHKËT E PELLAZGËVE, ILIRËVE DHE E ETRUSKËVE TË LASHTË, PRANDAJ NËPËRMJET SAJ MUND TË RINDËRTOHET EDHE HISTORIA E TYRE”.

Cilësitë

Shtëpia botuese Faik Konica
GTIN 9780091060846
Kodi i produktit FAIK KONICA

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen