Thumbnail image
Maus gaming E-Blue Auroza Gaming, i zi
35.50 €
Përshkrimi

Ju keni nevojë për një maus të tillë për të arritur performancë më të mirë në lojëra kompjuterike. Ky maus përmban një shpejtësi të rregullueshme të përgjigjes 125/250/500/1000 Hz, duke ju dhënë një përgjigje që është deri në katër herë më e lartë se e mausave klasikë. Mund të vendoset njëri nga pesë variacionet e ndjeshmërisë DPI me ndriçim me ngjyra të ndryshme (500 - ngjyrë të kuqe / 1000 - ngjyrë të kaltër / 2000 - ngjyrë të gjelbër / 3000 - ngjyrë vjollcë / 4000 - ngjyrë portokalli). Ndriçimi mund të rregullohet edhe sipas dëshirës tuaj. Mausi ka 6 butona, një ndërfaqe USB dhe përshpejtim 20G. Jetëgjatësia e këtij mausi është rreth 5 milionë klikime.

Cilësitë

Origjina Kinë
Prodhuesi E-Blue
GTIN 6921607106923
Kodi i produktit 225857

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen