Thumbnail image
LAHUTA... E FISHTES - XHAVIT BEQIRI
8.00 €
Përshkrimi

STUDIUESI BEQIRI, NË KËTË LIBËR, ËSHTË MARRË ME VEÇORITË STILISTIKE E GJUHËSORE TË “LAHUTËS SË MALCIS”, DUKE NDJEKUR ANALIZËN FORMALE/STRUKTURALE. AUTORI, MERRET ME ANALIZËN E VEPRËS NË SHUMË PLANE, DUKE MARRË PËR BAZË VLERËSIMET E SHUMTA QË JANË BËRË RRETH FISHTËS DHE ”LAHUTËS…” DHE DUKE U THELLUAR PASTAJ NË VEÇORITË STILISTIKE TË KËSAJ KRYEVEPRE TË LETËRSISË SHQIPE.

Cilësitë

Shtëpia botuese Faik Konica
GTIN 9789951065474
Kodi i produktit FAIK KONICA

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen