Thumbnail image
KRYQI I ADEMIT - ALICE MEAD
3.00 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

KY ROMAN SHTJELLON NJË FORMË MONOLOGU KLASIK, DHE MONOLOGU TË DIALOGIZUAR NJË RRËFIM EKSPRESIV TË NJË TË RIU KATËRMBËDHJETË VJEÇAR NGA NJË LOKALITET I KOSOVËS, DIKUND AFËR PRIZRENIT. RRËFIMI I ADEMIT, BRENDA 142 FAQEVE ËSHTË DRAMA PERSONALE E SHKOLLARIT SHQIPTAR, DRAMË KJO E NGËRTHYER ME FATET E TË TJERËVE, SIÇ ËSHTË MOTRA E TIJ FATMIRA, E VRARË DUKE LEXUAR VJERSHËN E SAJ, MBI URËN E KRISTALORIT, NË PRIZREN

Cilësitë

Origjina SHBA
Shtëpia botuese Faik Konica
GTIN 0000000000316
Kodi i produktit FAIK KONICA

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen