Thumbnail image
Kokë termostatike dhe stafetë, Netatmo Valves - 2x NVP-EN
298.50 €
Përshkrimi

Netatmo Valves është një pjesë e veçantë për ngrohje që përfshin dy koka termostati dhe aksesorë të tjerë. Nga tani e tutje ju mund të kontrolloni ngrohjen qendrore nga celulari juaj!Pasi të zbuloj një dritare të hapur në dhomë, koka automatikisht fik ngrohjen dhe kështu kursen energji.Rregullimi inteligjent SMART - koka automatikisht analizon kushtet në dhomë për të rregulluar nivelin e ngrohjes.MANUAL Boster - Nëse është e nevojshme, temperatura mund të rritet përkohësisht në një dhomë të caktuar deri në 3 orë.Kompleti përfshin 2 koka termostatike wireless, reletë dhe pajisje të tjera. Me këtë grup ju kurseni deri në 37% energji. Përputhet me valvula të tjera termostatike. Janë të lehta për t'u instaluar dhe punuar me to. Ekrani tregon temperaturën aktuale. Dimensionet e kokës janë: 80 × 58 mm. 4 shirita me ngjyra janë të përfshirë në paketë.

Cilësitë

Origjina Francë
Prodhuesi Netatmo
GTIN 3700730501941
Kodi i produktit 225146

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen