Thumbnail image
Joystick Thrustmaster GP XID PRO (PC)
44.50 €
Përshkrimi

Një gamepad i madh për seancat e gjata të lojërave që u ofron të gjithë pjesët që ju duhen për të luajtur në mënyrë të përsosur. Përfshin gjithsej 12 butona të veprimit digjital + 1 buton Windows Live, D-pad, mini-shkop majtas dhe djathtas dhe 2 ndërprerës.Gamepad vetëm duhet të lidhet në kompjuter, dhe pastaj është i gatshëm për të luajtur. Me njohjen e menjëhershme në Windows, lojëra PC, lojëra Windows dhe Onlive, të gjitha butonat dhe akset janë caktuar për funksionet dhe veprimet e duhura në lojëra të reja - nuk ka nevojë të vendosni asgjë.

Cilësitë

Origjina Francë
Vendi i prodhimit China
Ueb-i i prodhuesit Thrustmaster.com
Prodhuesi Thrustmaster
Ngjyra Zezë
GTIN 3362932915362
Kodi i produktit 227309

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen