Thumbnail image
Incizues AVerMedia Live Gamer Portable 2 Plus capture box/ GC513
287.50 €
Përshkrimi

AVerMedia Live Gamer Portable 2 Plus është një kartë me cilësi të lartë për transmetim dhe regjistrim deri në rezolucionin 2160p60. Mbështet Ultra HD 4K video streaming. Vjen me një kartë microSD, dhe Ofron porte: 2x HDMI (1x brenshëm / 1x jashtë), 2x 4-pin 3,5 mm jack dhe portë USB. Dimensionet e saj janë 147 x 57 x 470 mm dhe peshon 185.5 g.

Cilësitë

Origjina Taivan
Prodhuesi AVerMedia
GTIN 4710710678623
Kodi i produktit 229206

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen