Thumbnail image
Furçë për pastrim të protezave Curaprox Implant Ortho CS 708
8.78 € 9.26 € (-5%) Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

CS 708 Implant Ortho është dizajnuar për pastrimin e protezave dentare dhe mbajtëseve. Fibrat ekstra të butë CUREN 0.12 mm absorbojnë 5 herë më shumë ujë sesa ato të najllonit - gjë që i bën shumë stabile dhe dhe efektive për pastrim. Përkryer heq pllakën dentare nën shtesat e forta të dhëmbëve duke arritur edhe në vendet më të vështira. Ka dorëz të sheshtë dhe fleksibile që lehtëson arritjen e hapësirave të ngushta dhe zonat e largëta.

Cilësitë

Prodhuesi Curaprox
Origjina Zvicër
Gjinia Unisex
Lloji i produktit Pajisje ndihmëse
GTIN 7612412424775
Kodi i produktit kCX074

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen