Thumbnail image
FUQIA E MENDIMIT POZITIV VOL.1 - NORMAN VINCENT PEALE
5.00 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

1. Si të pëlqehesh nga njerëzit. 2. Si t'I zgjidhësh problemet personale. 3. Si ta krijosh vetëbesimin. 4. Si ta arrish paqen shpirtërore. 5. Si të kesh përherë forcë. 6. Si ta arrish lumturinë personale. 7. Si të mos hidhërohesh kurrë. 8. Si ta presësh dhe ta realizosh më të mirën. 9. Si e liron energjinë shpirtërore forca e lutjes.

Cilësitë

Origjina SHBA
Shtëpia botuese Titanic
GTIN 0000000000897
Kodi i produktit TITANIC

Vlerësimet1
5.00 (1 vlerësime)

perfekt

Sali e martë, 14 prill 2020

👍🏻🙏🏻

A ju ndihmoj ky vlerësim?
SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen