Thumbnail image
DRANJA - MARTIN CAMAJ
6.00 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

"DRANJA" NDONËSE NUK ËSHTË NË VARGJE SI MADRIGALI TRADICIONAL, NË PËRMBAJTJE I PËRKET KËSAJ GJINIE DHE SI E TILLË I KUNDËRVIHET TRAJTAVE TË TJERA LETRARE, TË PËRDORURA DERI MË SOT NË GJUHËN SHQIPE. NË LEXIM E SIPËR, MUNDËSISHT TË NGADALSHËM, DUHET PATUR PARASYSH SE TRAJTA E JASHTME, HISTORIA E NJË BRESHKE DHE E RRASHTËS SË SAJ, LIDHEN ME NËNKUPTIME SIMBOLIKE, ME FJALË TË TJERA ME ZBËRTHIMIN E PËRMBAJTJES SË BRENDSHME APO "TEOREMËS". ME RËNDËSI PËR AUTORIN ËSHTË FJALA E BUKUR POETIKE, KU BËHEN PËRPJEKJE QË GJUHA T'I PËRSHTATET LAKUESHËM ÇDO SITUATE.

Cilësitë

Shtëpia botuese Faik Konica
GTIN 9789951060110
Kodi i produktit FAIK KONICA

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen