Thumbnail image
Disk SSD Crucial MX50, 2.5", 2TB
139.50 € 244.50 € (-43%)
Përshkrimi

Ju përdorni pajisje të ruajtjes çdo herë që ndizni kompjuterin. Ai përmban të gjitha dosjet tuaja të pazëvendësueshme duke ruajtur pothuajse gjithçka që bën sistemi yt. Crucial MX500 garanton për cilësinë, shpejtësinë e sigurisë, shkrimit dhe leximit të të dhënave. CRUCIAL MX500 është brezi i ri i hard disqeve. Ky hard disk ka kapacitet 2 TB, memorie SSD, ndërfaqe SATA III, shpejtësi leximi dhe shkrimi deri në 560/510 MB / s, 95,000 / 90,000 IOPS. Sistemi fillon në pak sekonda. Instalimi i tij është i lehtë.

Shënim: Garancioni i produktit nuk është i vlefshëm nëse stërngarkohet nga procesimi i madh i të dhënave.

Cilësitë

Origjina Finlandë
Lloji i HD
  • SSD
  • Brendshëm
Ueb-i i prodhuesit Crucial.com
Prodhuesi Crucial
GTIN 649528785077
Kodi i produktit 228525

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen