Thumbnail image
Brisk rroje Gillette Blue 2 Plus, 14 copë
9.43 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Brisku i rrojës me dy tehe dhe shirit të lagur Blue 2 ju ofron rruajtje të pësosur. Dorëza e lëvizshme është dizajnuar posaçërisht për të bërë rruajtjen më të sigurtë. Brisqet posedojnë kokë rrotulluese që arrin çdo kthesë në perfeksion. Ky paketim përmban 14 brisqe njëpërdorimshe.

Cilësitë

Prodhuesi Gillette
Origjina Kolumbia
Gjinia Meshkuj
Lloji i produktit Makinë
GTIN 7702018844944
Kodi i produktit kGI326

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen