Thumbnail image
Brisk rroje + 4 koka Gillete Mach3 Turbo
17.89 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Brisku Gillette Mach3 Turbo siguron rruajtje të butë pa irritim. Falë shiritit të qëndrueshëm me gel, makina me lehtësi rrëshqet në sipërfaqen e lëkurës. Brisku posedon kokë rrotulluese dhe dorëz ergonomike shumë të përshtatshme për rruajtje.

Cilësitë

Prodhuesi Gillette
Origjina Kolumbia
Gjinia Meshkuj
Lloji i produktit Makinë
GTIN 7702018435180
Kodi i produktit kGI324

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen