Thumbnail image
Kartë zëri e jashtme AXAGON ADA-17
23.50 € 25.50 € (-8%)
Përshkrimi

Shënim: Tastiera te pjesa numerike ka disa simbole çeke. Ndërsa, Microsoft Office është në verzion provues ose nuk është i instaluar fare.

Axagon ADA-17 është kartelë e jashtme e zërit e cila ju ofron portin e mikrofonit dhe kufjeve në mënyrë që të dëgjoni zërin e kompjuterit tuaj edhe nëse nuk keni kartelë të brendshme. Aksesori arrinë frekuencë maksimale deri në 96 kHz, ka 93dB nivel të zhurmës dhe ju mundëson të lidhni 2 altoparlant në të njëjtën kohë.

Cilësitë

Vendi i prodhimit China
Frekuenca maksimale e procesimeve të sinjaleve [KHz] 96
Garancioni nga prodhuesi 1 vit
Konfigurim maksimal i altoparlantëve 2
Konverter A/D dhe D/A [bit] 24
Përqindja e dështimit E panjohur
Memoria Bus [bit] USB 2.0
Prodhuesi AXAGON
EAN 8595247903518
GTIN 8595247903518
Kodi i produktit 229210

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen